Redigerar Micke Dubois

Hoppa till: navigering, sök

Varning: Du är inte inloggad. Din IP-adress kommer att vara publikt synlig om du gör några redigeringar. Om du loggar in eller skapar ett konto kommer dina redigeringar att tillskrivas ditt användarnamn, tillsammans med andra fördelar.

Redigeringen kan göras ogjord. Var god och kontrollera jämförelsen nedan för att bekräfta att detta är vad du avser att göra, och spara sedan ändringarna nedan för att göra redigeringen ogjord.
Nuvarande version Din text
Rad 1: Rad 1:
Mer känd som "'''Svullo'''". Föddes den 25 februari 1959 och tog livet av sig själv den 30 november 2005. Han fullständiga namn var Mats Mikael Dubois.Turnerade med Eddie på [[Griståget]] [[1993]] och år 2003 kom plattan för fet för ett omslag. Och då är låten gasen i botten med. Som svullo sjunger som en hyllnings låt till Eddie Meduza. Svullo körde den även live i Norrköping
+
Mer känd som "'''Svullo'''". Föddes den 25 februari 1959 och tog livet av sig själv den 30 november 2005. Han fullständiga namn var Mat Mikael Dubois.Turnerade med Eddie på [[Griståget]] [[1993]] och år 2003 kom plattan för fet för ett omslag. Och då är låten gasen i botten med. Som svullo sjunger som en hyllnings låt till Eddie Meduza. Svullo körde den även live i Norrköping
  
 
[[Kategori:Persongalleri]]
 
[[Kategori:Persongalleri]]

Här redigerar du artikeln. Försök hålla dig seriös och allmän. Kom också ihåg att kategorisera artikeln om det inte redan är gjort.

För att redigera denna sida, vänligen svara på frågan som finns nedan (mer information):

Avbryt | Redigeringshjälp (öppnas i ett nytt fönster)