Skillnad mellan versioner av "Punkjävlar"

Från Eddie Meduza Wiki
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med ''''Punkjävlar''' är en låt som skrevs av Errol Nordstedt 1978. På låten så spelar John Norum sologitarr. Den skrevs under tiden då raggarna och punkar...')
 
Rad 1: Rad 1:
'''Punkjävlar''' är en låt som skrevs av [[Eddie Meduza|Errol Nordstedt]] 1978. På låten så spelar [[John Norum]] sologitarr. Den skrevs under tiden då raggarna och punkarna var i "krig" mellan varandra. I texten så nämns Johnny Rotten från Sex Pistols. Den släpptes som singel 1978 med "Oh What a Cadillac" som B-sida.  
+
'''Punkjävlar''' är en låt som skrevs av [[Eddie Meduza|Errol Norstedt]] 1978. På låten så spelar [[John Norum]] sologitarr. Den skrevs under tiden då raggarna och punkarna var i "krig" mellan varandra. I texten så nämns Johnny Rotten från Sex Pistols. Den släpptes som singel 1978 med "Oh What a Cadillac" som B-sida.  
  
 
[[Kategori:Låtar|Punkjävlar]]
 
[[Kategori:Låtar|Punkjävlar]]

Versionen från 7 januari 2011 kl. 12.33

Punkjävlar är en låt som skrevs av Errol Norstedt 1978. På låten så spelar John Norum sologitarr. Den skrevs under tiden då raggarna och punkarna var i "krig" mellan varandra. I texten så nämns Johnny Rotten från Sex Pistols. Den släpptes som singel 1978 med "Oh What a Cadillac" som B-sida.